Bouw nieuwe OpenCart webshop

OpenCart is een heerlijk systeem om mee te werken.
Wanneer u een nieuwe webshop wilt laten bouwen, is OpenCart vaak een uitstekende keuze.
We zijn experts in OpenCart ontwikkeling en denken graag mee. Doorlooptijden zijn kort!

Een OpenCart (op dit moment Versie 3) webshop gemaakt door CYLE levert u een goed rendement op. De eenmalige kosten zijn snel terugverdiend. Wij kiezen voor OpenCart, omdat dit een snel en gemakkelijk te onderhouden webshop-systeem is. Gebruiksvriendelijk, snel en gemakkelijk uit te breiden. En daardoor ook voor een kleiner budget goed te doen.

Hoe gaat dat met het bouwen van een OpenCart webshop?

Samen met u maken wij een plan voor de bouw van de webshop.

Content levert u aan of wordt door ons gemaakt. De structuur van de webshop bepalen wij samen met u. U weet vaak veel van uw dienst of product af, wij weten weer veel van de optimale bouw van de webshop af. Want het is wel belangrijk dat er zoveel mogelijk verkopen of aanvragen plaatsvinden! Zo bundelen we onze krachten.

Interesse? Vragen? Klik hier voor Contact!

Er zijn verschillende manieren waarop een webshop gebouwd kan worden:

 1. OpenCart kent kant – en klare templates, maar we kunnen ook een ontwerp geheel op maat maken. De kant – en klare templates zijn al mooi en het scheelt ontzettend veel werk om alle grafische elementen al gereed te hebben. Vaak bevatten de kant- en klare templates wel veel te veel opties, wat de webshop langzamer maakt. We strippen dit dus zoveel mogelijk.
 2. Cyle zal Cyle niet zijn als we van een geheel kale basisinstallatie OpenCart een fantastisch lopende webshop konden maken. Samen met onze grafisch ontwerper en frontend developer maken we er een prachtige webshop van, die helemaal geoptimaliseerd is.

Natuurlijk is de ene webshop de andere niet en heeft u misschien wel bepaalde wensen die niet in de standaard webshop te vinden zijn. Geen probleem, dan voegen we dat gewoon toe! Alle mogelijke uitbreidingen, koppelingen (denk aan leveranciers, dropshipping, Google, vergelijkingssites, Facebook, marketingsoftware, magazijnsoftware, administratie, etc.) en modules zijn mogelijk in onze OpenCart webshops.

Wat kost het om een OpenCart webshop te laten bouwen?

Vooraf krijgt u netjes een offerte, zodat de prijs van een nieuwe OpenCart webshop u direct duidelijk is. Wanneer u akkoord bent gaan we aan de gang. De periode van bouw kan variëren van 1 tot 6 weken, afhankelijk van de complexiteit van de webshop.

Om het u makkelijk te maken bieden we u drie pakketten aan:

Standaard Pakket Plus Pakket Op Maat Pakket
Professioneel adviesProfessioneel adviesProfessioneel advies
Kant -en klare templateKant – en klare templateOp maat gemaakte webshop
Aantal handige modules, zoals Livechat en uitgelichte productenMet wijzigingen op maat aan de template en modules, verzend– en betaalmodules inbegrepenOpenCart Modules op maat gemaakt naar uw wensen
Klant voegt producten toeToevoegen producten door ons, indien aangeleverd in ExcelToevoegen producten door ons, indien aangeleverd in Excel
Met betaal– en verzendmodulesMet cursus order- en catalogusbeheer OpenCartMet betaal– en verzendmodules
Integratie van uw huiskleurenIntegratie van uw huiskleurenMet cursus order– en catalogusbeheer OpenCart
SnelheidsoptimalisatieSnelheid- en SEO optimalisatieSnelheid- en SEO optimalisatie
Aanmelden GoogleAanmelden Google + Google BusinessAanmelden Google + Google Business
     
€ 999,00* € 1599,00* € 2399,00*

*= indicatieprijs. Door veel extra wensen kan de prijs oplopen. Wij zorgen voor een offerte vooraf. Teksten – en afbeeldingen dienen te worden aangeleverd. Eventueel kunnen wij hier tegen een meerprijs ook voor zorgen.

Oplevertijd van een webshop is één tot zes weken. Dit is vanaf het startgesprek tot en met de oplevering van de webshop.

Waarom OpenCart?

 • OpenSource, dus geen licentiekosten
 • Snel en gemakkelijk op maat maken mogelijk
 • Veel modules beschikbaar gemaakt door de grote community
 • Ook geschikt voor mobiele apparaten
 • Basis is uitgebreid genoeg om direct te starten met een goede webshop
 • Zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor de beheerder als voor de bezoeker / klant
 • Standaard ook in het Nederlands beschikbaar
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Verschillende klantgroepen mogelijk
 • Multistore mogelijk

Verschil met Magento: OpenCart is wat lichter en makkelijker om te ontwikkelen. Functies zijn zeer uitgebreid, maar er zijn grenzen in wat de webshop aankan. Voor de meeste webshops (tot +/- 7000 producten en +/- 400 orders per dag) zeer geschikt en een goede keuze.

Copyright © Cyle