Bouw nieuwe WordPress website

WordPress is hét website systeem. En bouwen… dat doen wij.
Wanneer u een website nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken.
Met onze snelle doorlooptijden helpen we u graag op korte termijn aan een professionele website.

Een website gemaakt door CYLE levert u een goed rendement op. De eenmalige kosten zijn zeer snel terugverdiend. Wij kiezen voor WordPress, omdat dit een breed ondersteund en gemakkelijk te onderhouden website-systeem is. Daarnaast is WordPress gemakkelijk uit te breiden indien gewenst.

Samen met u maken wij een plan voor de bouw van de website. Content levert u aan of wordt door ons gemaakt. De structuur van de website bepalen wij samen met u. U weet vaak veel van uw dienst of product af, wij weten weer veel van de optimale bouw van de website af. Want het is wel belangrijk dat er zoveel mogelijk verkopen of aanvragen plaatsvinden! Zo bundelen we onze krachten.

Interesse? Vragen? Klik hier voor Contact!

Er zijn verschillende manieren waarop een website gebouwd kan worden. WordPress kent kant – en klare templates, maar we kunnen ook een ontwerp geheel op maat maken. De kant – en klare templates zijn al mooi en het scheelt ontzettend veel werk om alle grafische elementen al gereed te hebben.

Natuurlijk is de ene website de andere niet en heeft u misschien wel bepaalde wensen die niet in de standaard templates te vinden zijn. Geen probleem, dan voegen we dat gewoon toe!

Om het u makkelijk te maken bieden we u drie pakketten aan:

Standaard PakketPlus PakketOp Maat Pakket
Kant -en klare templateKant – en klare templateOp maat gemaakte website
 Met wijzigingen op maat  
Max. tien pagina’sMax. twintig pagina’sOnbeperkt aantal pagina’s
Met contactformulierMet op maat formulierenMet alles wat u wenst
Integratie van uw huiskleurenIntegratie van uw huiskleurenDagdeel les in zelf aanpassen teksten en afbeeldingen
SnelheidsoptimalisatieSnelheid- en SEO optimalisatieSnelheid- en SEO optimalisatie
Aanmelden GoogleAanmelden Google + Google BusinessAanmelden Google + Google Business
€ 599,00* € 799,00* € 1299,00*

*= indicatieprijs. Door veel extra wensen kan de prijs oplopen. Wij zorgen voor een offerte vooraf. Teksten – en afbeeldingen dienen te worden aangeleverd. Eventueel kunnen wij hier tegen een meerprijs ook voor zorgen. Oplevertijd van een website is ongeveer 30 dagen. Dit is vanaf het startgesprek tot en met de goedkeuring van de website door u als klant.

Copyright © Cyle